Open Huis - 28 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Peizerweg 140ab GRONINGEN

Huurprijs € 1.500 per maand

Bewaar object

Omschrijving

In bedrijvencentrum Peizerweg, waarin ondermeer gevestigd Perdok, Brogera, Hoeksema en Diertens en Romijn / Sikkens, is nog ca. 110 m2 kantoorruimte (gemeubileerd) en 225 m2 bedrijfsruimte beschikbaar. Gezien de bezetting zien wij mogelijkheden voor een installatiebedrijf, bouwkundig calculatiebureau en/of een architectenbureau.

Bedrijvencentrum Peizerweg is gevestigd aan de Peizerweg 140 a/b, op steenworp afstand van de Ring Groningen. Het complex is uitstekend bereikbaar en beschikt over ruim voldoende parkeermogelijkheden op eigen terrein.

De bedrijfsruimte wordt verwarmd middels gasheaters en is voorzien van een electrisch bedienbare overheaddeur. Verlichting via TL-armaturen, warm en koud water zijn uiteraard aanwezig. De kantoorruimte is smaakvol afgewerkt en keurig ingericht met represenatief kantoormeubilair. Naast het gehuurde is medegebruik van ondermeer bedrijfsrestaurant, showroom en vergaderfaciliteiten mogelijk.

Representatieve ruimte in een inspirerende omgeving voor ondernemers, Bedrijvencentrum Peizerweg is opgezet om jonge ondernemers elkaar te laten versterken. Bij interesse kunt u contact opnemen met H. de Jong, telefoon 06 - 558 021 88 of met ons kantoor via (0592) 414 454).
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
BTW belast
ja
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort object
Bedrijfsruimte
Type
Bedrijfsruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Bedrijfsruimte, Kantoorruimte

Oppervlakten en inhoud

Opp kantoorruimte
110 m²
Opp bedrijfshal
225 m²
In units vanaf
225 m²
Perceel
335 m²

Indeling

Aantal verdiepingen
1
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, Te openen ramen
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Deel dit object