Vorige | Volgende

Peizerweg 140 ab GRONINGEN

Huurprijs € 1.500 

Bewaar object

Omschrijving

In bedrijvencentrum Peizerweg, waarin ondermeer gevestigd Perdok, Brogera, Hoeksema en Diertens en Romijn / Sikkens, is nog ca. 110 m2 kantoorruimte (gemeubileerd) en 225 m2 bedrijfsruimte beschikbaar. Gezien de bezetting zien wij mogelijkheden voor een installatiebedrijf, bouwkundig calculatiebureau en/of een architectenbureau.

Bedrijvencentrum Peizerweg is gevestigd aan de Peizerweg 140 a/b, op steenworp afstand van de Ring Groningen. Het complex is uitstekend bereikbaar en beschikt over ruim voldoende parkeermogelijkheden op eigen terrein.

De bedrijfsruimte wordt verwarmd middels gasheaters en is voorzien van een electrisch bedienbare overheaddeur. Verlichting via TL-armaturen, warm en koud water zijn uiteraard aanwezig. De kantoorruimte is smaakvol afgewerkt en keurig ingericht met represenatief kantoormeubilair. Naast het gehuurde is medegebruik van ondermeer bedrijfsrestaurant, showroom en vergaderfaciliteiten mogelijk.

Representatieve ruimte in een inspirerende omgeving voor ondernemers, Bedrijvencentrum Peizerweg is opgezet om jonge ondernemers elkaar te laten versterken. Bij interesse kunt u contact opnemen met H. de Jong, telefoon 06 - 558 021 88 of met ons kantoor via (0592) 414 454).
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
BTW belast
ja
Conditie Service kosten
per maand
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort object
Bedrijfsruimte
Type
Bedrijfsruimte met kantoor
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Bedrijfsruimte,Kantoorruimte

Oppervlakten en inhoud

Opp kantoorruimte
110 m²
In units vanaf
110 m²
Opp bedrijfshal
225 m²
In units vanaf
225 m²
Perceel
4.014 m²

Indeling

Aantal verdiepingen
1
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, Te openen ramen

Kadastrale gegevens

Gemeente
Groningen
Sectie
R
Perceel
1526
Oppervlakte
4014 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Deel dit object