Vorige | Volgende

Groningerweg 13-278 Diever

Vraagprijs € 67.500 k.k.

Bewaar object

Omschrijving

Vlakbij het typisch Drentse brinkdorp Diever, direct aan het Nationaal Park Drents Friese Woud, ligt het fraaie vakantiepark Landgoed 't Wildryck. Een heerlijk park met keurige faciliteiten als een zwembad, smakelijk restaurant en aansluiting op uitgestrekte fiets- en wandelroutes door prachtige natuurgebieden. Op dit park bieden we namens de eigenaar 2 (naburige) percelen te koop aan, geschikt voor het plaatsen van een recreatiechalet. De vraagprijs betreft de prijs voor 1 perceel.

De aansluitingen op de nutsvoorzieningen zijn inmiddels op het perceel aanwezig. Voor het plaatsen van een chalet moet er mogelijk nog enig grondwerk (afvlakken) worden uitgevoerd. Normaal gesproken zal de leverancier van het door u gekozen chalet dat voor zijn rekening nemen.

Dus, heeft u altijd al een thuisbasis voor rust en ruimte in Drenthe willen hebben? Dan is dit uw kans om in eigen beheer een heerlijk plekje te creƫren. Vanaf het park is het beroemde Shakespear openluchttheater in Diever op de fiets binnen 10 minuten te bereiken, het prachtige dorp Dwingeloo ligt op een klein kwartiertje fietsen.

Het park is vanuit de randstad uitstekend te bereiken via de A-28, A-32 naar de N-371. Vanuit Utrecht is de reistijd ongeveer 1 uur en 30 minuten, vanuit Amsterdam een kwartiertje langer.

Wilt u een kijkje nemen op het vakantiepark? Dat is geen probleem, u kunt rustig het park oprijden voor een fraaie ontdekkingstocht. Wilt u graag een virtuele rondleiding, dan kunnen we dat uiteraard voor u verzorgen.

Bel of mail ons gerust voor meer informatie.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
bouwgrond
Type woning
bouwgrond
Soort bouw
niet van toepassing

Details

Bouwrijpe bouwgrond
nee
Ligging
aan bosrand, beschutte ligging, in bosrijke omgeving
Permanente bewoning
nee

Oppervlakten en inhoud

Bouwgrond
292 m²
Perceel
292 m²

Kadastrale gegevens

Kadastrale aanduiding
Diever B 3995
Oppervlakte
292 m²
Eigendomssituatie
volle eigendom

Buitenruimte

Tuintype(n)
geen tuin

Garage

Garagesoorten
geen garage
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Deel dit object