Vorige | Volgende

Frankfurterstrasse 7 0 ong Grundau

Vraagprijs € 480.000 k.k.

Bewaar object

Omschrijving

In het prachtige Rhein-Maingebied, net ten Oosten van Frankfurt en in de mooie stad Gründau met fraaie vakwerkhuizen, bieden wij collegiaal met onze Duitse partner een Gastronomie-objekt aan. Dit bedrijf was voorheen bekend als ‘Rothenberger Hof’ en bestaat ondermeer uit een zogenaamde Gastwirtschaft (restaurant), een Hotel met maar liefst 19 grote gastenkamers en een bedrijfswoning.

Omgeving en bereikbaarheid

Het objekt ligt aan de Noordoostrand van het Rhein-Maingebied, in het centrum van het stadsdeel ‘Rothenbergen’ van Gründau, met alle voorzieningen op loopafstand.

De bereikbaarheid is uitstekend, vanaf de A-3 via de Bundes Autobahn 66 is het hotel in ongeveer 20 minuten te bereiken. De verbindingen richting bijvoorbeeld Frankfurt (luchthaven, hoofdtreinstation) zijn prima. Hauptbahnhof Frankfurt is in nog geen 40 minuten te bereiken.

In de directe omgeving zijn de natuur- en recreatiegebieden (Naherholungsgebiet) als ‘Vogelsberg’ en natuurpark ‘Spessart’ met volop fiets- en wandelmogelijkheden.

Het hotel ligt aan de Frankfurter Strasse in een omgeving met voornamelijk woonbebouwingen en een enkel bedrijfsgebouw. Op kleine afstand is een kleinschalig industriegebied.

Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar de brochure, die u via onze website kunt downloaden.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort object
Horeca
Type
Horecapand
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Horeca

Oppervlakten en inhoud

Opp horeca
700 m²
Perceel
1.095 m²

Kadastrale gegevens

Gemeente
Rothenbergen
Sectie
1
Perceel
7
Oppervlakte
1095 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Deel dit object