Open Huis - 28 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Elsweg 8NABIJ NOORDWOLDE

Huurprijs € 4.000 per jaar

Bewaar object

Omschrijving

OPEN HUIS VRIJDAG 27 JUNI VAN 10.00 TOT 12.00 UUR!!!

Staatsbosbeheer zoekt exploitant voor de Kiosk / bezoekerscentrum Spokeplas te Noordwolde

De Spokedam in Noordwolde is een prachtig (dag)recreatiegebied met een mooie zwemplas. In 2005 is de zwemplas opnieuw aangelegd, de kiosk is eveneens in dat jaar gebouwd. Staatsbosbeheer zoekt een nieuwe, vlotte exploitant voor deze locatie. Van de uitbater wordt verwacht dat hij een goede invulling kan geven aan het bestieren van de kiosk. De huurprijs is aantrekkelijk, bij een afrekening ineens € 4.000,-- ex BTW per jaar, bij betaling in maandelijkse termijnen € 350,-- ex BTW per maand. De huurovereenkomst wordt in eerste instantie voor de periode van 2 jaar aangegaan, waarna de huurovereenkomst mogelijk met 3 jaren verlengd kan worden. Staatsbosbeheer hanteert de volgende randvoorwaarden:

Openingstijden:
In de maanden mei tot en met september op zonnige dagen van zonsopgang tot uiterlijk 21.30 uur. Verruiming van de openstelling is slechts mogelijk in overleg met de gemeente.

Bijkomende taken en werkzaamheden:
- bemensen van de kiosk;
- schoonmaken en -houden van de sanitaire voorzieningen;
- ledigen van de vuilnisbakken die rondom de Spokeplas aanwezig zijn (strand, ligweide en parkeerplaatsen);
- opruimen van zwerfvuil op strand, ligweide, parkeerterrein en buitenste bosrand;
- containerbeheer (zorgdragen voor tijdige lediging);
- schoonhouden van picknickbanken;
- toezicht houden op het terrein (verbod voor honden, misdragingen etc.etc.);
- onderhoud van de kiosk volgens huurvoorwaarden.

De kiosk wordt zonder inrichting verhuurd, de uitbater dient derhalve zelf te zorgen voor frituur, magnetron, meubilair etc.etc. Er is wel een afzuiginstallatie geïnstalleerd.

Verkoop van alcoholische dranken is pertinent NIET toegestaan. Verkoop van snacks, ijs, frisdranken en dergelijke uiteraard wel.

Bij gebleken belangstelling zal de kandidaat gevraagd worden een huurvoorstel in te dienen. Dit voorstel wordt door Staatsbosbeheer beoordeeld, waarna de overeenkomst kan worden opgesteld.

Op het gehuurde zijn specifieke bestemmingsplanregels van toepassing. Het gehuurde valt binnen het vigerende bestemmingsplan "Recreatiegebied Spokedam", de specifieke bestemming is "dagrecreatie". De aangewezen gronden zijn uitsluitend bestemd voor water en terreinen ten dienste van dagrecreatie met daarbij behorende gebouwen, andere bouwwerken en andere werken. De bestemming heeft betrekking op de Spokeplas en in de directe omgeving daarvan gelegen gronden, die voor dagrecreatie zijn ingericht, met daarbij behorende gebouwen, ten behoeve van een kiosk / berging (oppervlakte ca. 85 m2) en sanitaire voorzieningen (ca. 25 m2), andere bouwwerken en andere werken. Het is verboden gronden en bouwwerken te gebruiken op een wijze of tot doel, strijdig met de bestemming.

Eén en ander houdt in dat de kiosk uitsluitend ten dienste mag zijn voor bezoekers van het gebied die komen wandelen, zwemmen, zonnen of voor andere recreatieve bedoelingen. Uitsluitend de verkoop van kant-en-klare producten is toegestaan. Het verwarmen van deze producten kan met een magnetron, frituur of warmhoudplaat. Het gebruik van een gasfornuis is pertinent NIET toegestaan.

Voor meer informatie kunt u mailen of bellen met ons kantoor in Smilde.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
Aanvaarding
direct

Bouw

Soort object
Horeca
Type
Horecapand
Bouwtype
Bestaande bouw

Oppervlakten en inhoud

Opp horeca
94 m²
Perceel
500 m²
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Deel dit object