Vorige | Volgende

Kastanjelaan 12 SMILDE

Bewaar object
Deze woning is verkocht

Omschrijving

In Smilde voor starters niks te koop? Nu wel! En ook nog een hartstikke mooie plek.

Deze tussenwoning aan de Kastanjelaan 12 mogen we aanbieden voor € 135.000,-- k.k. De woning is prima onderhouden, netjes afgewerkt en eigenlijk instapklaar. De achtertuin ligt op het Westen, na het werken kun je dus lekker in de zon zitten. Aan de voorkant vrij uitzicht over het grasveld, de woning staat verder dichtbij (sport)voorzieningen, scholen en het bos.

Indeling begane grond:
Voorentree, hal met meterkast, toilet, trapopgang en toegang tot de kelder, woonkamer en open keuken voorzien van vaatwasser, koel-/vriescombinatie en 4 pits gaskookplaat, bijkeuken met ketelopstelling (Nefit Topline 2009) en aansluitingen voor witgoed.

Eerste verdieping:
overloop, 3 slaapkamers en badkamer met douchecabine en wastafel.

Zolder:
via vlizotrap te bereiken bergruimte.

Kenmerken:
- eengezinswoning, starterswoning, tussenwoning met berging
- perceel 139 m2, 90 m2 woonoppervlak en 341 m3 inhoud
- uitgebouwde keuken, aangebouwde berging
- achtertuin op het Westen, avondzon in de achtertuin
- vrij uitzicht aan de voorkant
- goed onderhouden woning

Goed om te weten:
- Voor de koper van de woning wordt een financieringsvoorbehoud opgenomen voor 100% marktwaarde voor de periode van 4 weken na ondertekening van de koopovereenkomst. Koper heeft de mogelijkheid om vóór het tekenen van de koopovereenkomst een bouwtechnische keuring te laten uitvoeren.

- Bij meerdere biedingen kan de makelaar besluiten de woning via een (beperkte) inschrijving te gunnen.

- De woning wordt NIET leeg en ontruimd opgeleverd.


In de koopovereenkomst zullen de volgende artikelen worden opgenomen:

Niet bewoning door verkoper
De verkoper of zijn makelaar heeft koper uitdrukkelijk geattendeerd op het feit dat hij het verkochte nooit zelf feitelijk heeft gebruikt en dat hij koper niet heeft kunnen informeren over eigenschappen van c.q. gebreken aan het verkochte, waarvan hij op de hoogte zou zijn geweest als hij het verkochte zelf feitelijk had gebruikt. Koper verklaart risico's m.b.t. de leeftijd en huidige staat bij het sluiten van deze overeenkomst aldus te hebben aanvaard.

Ouderdom
Het is koper bekend dat de onroerende zaak bijna 55 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij nieuwe woningen. In afwijking van artikel 5.3. van deze koopakte en artikel 7:17 lid 1 en 2 BW komt het geheel of ten dele ontbreken van één of meer eigenschappen van de onroerende zaak voor normaal en bijzonder gebruik en het eventueel anderszins niet beantwoorden van de zaak aan de overeenkomst, wat te wijten is aan de ouderdom van de zaak, voor rekening en risico van koper.

Asbest
Gezien het bouwjaar van het bij deze akte verkochte valt de aanwezigheid van asbesthoudende materialen niet uit te sluiten. Mochten er asbesthoudende materialen in het verkochte aanwezig zijn, dan kan de koper bij verwijdering verplicht zijn maatregelen en voorzieningen te treffen die de wetgeving voorschrijft. Koper verklaart hiermee bekend te zijn en vrijwaart verkoper voor alle aansprakelijkheid die voortvloeit uit de aanwezigheid van asbesthoudende materialen in het bij deze akte verkochte.

Meetmethode NEN 2580
De in de presentatie van de verkochte woning getoonde gebruiksoppervlakten zijn berekend conform de in de branche geldende meetinstructie. Deze is gebaseerd op de NEN 2580. Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Bouwkundige keuring
Koper is door de verkoper en diens makelaar ruimschoots in staat gesteld de woning bouwkundig te laten keuren. Koper heeft van de mogelijkheid tot een bouwtechnische keuring wel / niet gebruik gemaakt.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Tussenwoning
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1964
Daktype
zadeldak
Dakmateriaal
pannen

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
90 m²
Overige inpandige ruimte
12 m²
Externe bergruimte
9 m²
Bruto inhoud
341 m³
Perceeloppervlakte
139 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Aantal badkamers
1
Voorzieningen badkamer
douche, wastafel

Energie

Isolatie
gedeeltelijk dubbel glas
Soort verwarming
c.v.-ketel
Warm water
c.v.-ketel
Type ketel
Nefit Topline
Bouwjaar ketel
2009
Eigendom ketel
eigendom

Kadastrale gegevens

Gemeente
Smilde
Sectie
L
Perceel
364
Oppervlakte
139 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Buitenruimte

Ligging
Aan rustige weg, in woonwijk, vrij uitzicht
Tuintype
achtertuin
Tuin
Normaal, west, 2.50 x 11 m
Oppervlakte
28 m²
Bereikbaar via achterom
ja
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Deel dit object