Vorige | Volgende

Amerika 24 H Een

Bewaar object
Deze woning is verkocht

Omschrijving

Luxe recreatiewoning met 6 persoons Jacuzzi en 'Barrelsauna' gelegen in een prachtig stukje natuur aan het water, tussen Roden en Norg. op de grens van de provincies Groningen en Drenthe. Het recreatieterrein is uniek gebouwd rondom een groot vennen. Het gehele gebied beslaat ruim 2 hectare natuur, hier zijn 15 recreatiewoningen gebouwd op percelen van 200 m2 eigen grond. Daarnaast hebben alle eigenaren van deze percelen een onverdeeld aandeel in het overige natuurterrein. De woning die wij u mogen aanbieden is van alle gemakken voorzien en biedt met drie slaapkamers plaats aan tenminste 6 rustzoekers en levensgenieters.

Bent u belegger? Dan is deze woning voor u minstens zo aantrekkelijk, de huidige eigenaar behaalt via een gerenommeerde boekingssite een verwacht bruto-rendement van ongeveer 10% per jaar.

Indeling begane grond: 
Entree, hal met toilet en meterkast, tweepersoons slaapkamer, ruime living met vrij uitzicht over tuin en het achterliggende ven, open eetkeuken voorzien van diverse inbouwapparatuur en met trapopgang. 

Eerste verdieping: 
Overloop met kastruimte, twee grote slaapkamers en een moderne badkamer met wastafel, zwevend closet en douchecabine. 

Kenmerken: 
- circa 103 m2 woonoppervlak, inhoud circa 316 m3; 
- buitenspa (yacuzzi) en barrelsauna; 
- drie tweepersoons slaapkamers, waarvan 1 op de begane grond; 
- Modern wooncomfort; 
- circa 200 m2 eigen grond, daarnaast een onverdeeld aandeel in een mandelig natuurgebied;
- ligging op de grens Groningen – Drenthe – Friesland;
- of groter, ligging middenin de driehoek Groningen – Assen – Drachten;
- voor eigen recreatief gebruik of voor belegging met circa 10% rendement.

Goed om te weten:
Bij meerdere biedingen kan de makelaar besluiten de woning via een (beperkte) inschrijving te gunnen.

Meetmethode NEN 2580, de in de presentatie van de verkochte woning getoonde gebruiksoppervlakten zijn berekend conform de in de branche geldende meetinstructie. Deze is gebaseerd op de NEN 2580. Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

In de koopovereenkomst zullen de volgende artikelen worden opgenomen:

Niet bewoning door verkoper
De verkoper of zijn makelaar heeft koper uitdrukkelijk geattendeerd op het feit dat hij het verkochte nooit zelf feitelijk heeft gebruikt en dat hij koper niet heeft kunnen informeren over eigenschappen van c.q. gebreken aan het verkochte, waarvan hij op de hoogte zou zijn geweest als hij het verkochte zelf feitelijk had gebruikt. Koper verklaart risico's m.b.t. de leeftijd en huidige staat bij het sluiten van deze overeenkomst aldus te hebben aanvaard.

Ouderdom
Het is koper bekend dat de onroerende zaak in de basis ongeveer 64 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden lager liggen dan bij nieuwe woningen. In afwijking van artikel 5.3. van deze koopakte en artikel 7:17 lid 1 en 2 BW komt het geheel of ten dele ontbreken van één of meer eigenschappen van de onroerende zaak voor normaal en bijzonder gebruik en het eventueel anderszins niet beantwoorden van de zaak aan de overeenkomst, wat te wijten is aan de ouderdom van de zaak, voor rekening en risico van koper.

Asbest
Gezien het bouwjaar van het bij deze akte verkochte valt de aanwezigheid van asbesthoudende materialen niet uit te sluiten. Mochten er asbesthoudende materialen in het verkochte aanwezig zijn, dan kan de koper bij verwijdering verplicht zijn maatregelen en voorzieningen te treffen die de wetgeving voorschrijft. Koper verklaart hiermee bekend te zijn en vrijwaart verkoper voor alle aansprakelijkheid die voortvloeit uit de aanwezigheid van asbesthoudende materialen in het bij deze akte verkochte.

Meetmethode NEN 2580
De in de presentatie van de verkochte woning getoonde gebruiksoppervlakten zijn berekend conform de in de branche geldende meetinstructie. Deze is gebaseerd op de NEN 2580. Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Bouwkundige keuring
Koper is door de verkoper en diens makelaar ruimschoots in staat gesteld de woning bouwkundig te laten keuren. Koper van de mogelijkheid tot een bouwtechnische keuring wel / niet gebruik gemaakt.


Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Recreatiewoning
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1954
Daktype
zadeldak
Dakmateriaal
pannen

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
103 m²
Bruto inhoud
316 m³
Perceeloppervlakte
210 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Aantal badkamers
1
Voorzieningen badkamer
toilet, douche, wastafel
Voorzieningen
jacuzzi, sauna, schuifpui

Energie

Isolatie
dakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie, dubbel glas
Soort verwarming
c.v.-ketel
Warm water
c.v.-ketel
Type ketel
Atag
Bouwjaar ketel
2001
Eigendom ketel
eigendom

Kadastrale gegevens

Gemeente
Norg
Sectie
X
Perceel
498
Oppervlakte
210 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Buitenruimte

Ligging
Aan water, in bosrijke omgeving, vrij uitzicht
Tuintype
tuin rondom
Bereikbaar via achterom
ja

Garage

Soort garage
parkeerplaats
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Deel dit object