Vorige | Volgende

Kanaalweg 133 BOVENSMILDE

Bewaar object
Dit bedrijfsobject is onlangs verkocht

Omschrijving

Vanwege de verhuizing van Meints Auto's naar de Leemdijk 1C in Smilde, wordt per heden te koop aangeboden een showroom met werkplaats, opslag- en stallingsruimte, bovenwoning (studio) ondergrond en buitenterrein. Gelegen op een prima zichtlocatie aan de stille kant van de Drentse Hoofdvaart, onder de rook van Assen en met uitstekende aansluitingen op A-28 en N-381. Het bestemmingsplan laat het bouwen van een (vrijstaande) woning op het voorterrein toe, het object is daarom uitermate geschikt voor wonen en werken.

Het pand is globaal als volgt ingedeeld:
Ruime showroom met inpandig kantoor, werkplaats, twee gescheiden magazijnruimtes (eventueel geschikt voor verhuur) en op de verdiepingen kantoorruimte en eveneens magazijn. De bovenwoning beschikt over een woonkamer, slaapkamer, keurige keuken met apparatuur en badkamer met toilet, wastafel en whirlpool met douche.

Het geheel staat op een perceel van in totaal 1.300 m2 eigen grond. Het pand is uitgerust met sectionaaldeuren, deels met kunststof en aluminium kozijnen en natuurlijk isolerende beglazing. In het de bedrijfsruimte, kantoor en de woning is airco aangebracht, verwarming geschiedt centraal. Het terrein is grotendeels verhard met stelconplaten, klinkers en split.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht

Bouw

Soort object
Bedrijfsruimte
Type
Bedrijfsruimte met kantoor
Bouwtype
Bestaande bouw

Oppervlakten en inhoud

Opp bedrijfshal
588 m²
Opp terrein
700 m²

Kadastrale gegevens

Gemeente
Smilde
Sectie
I
Perceel
2851
Oppervlakte
80 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
 
 
Gemeente
Smilde
Sectie
I
Perceel
2853
Oppervlakte
855 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
 
 
Gemeente
Smilde
Sectie
I
Perceel
2854
Oppervlakte
365 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Nabijgelegen

Deel dit object